Certificaat

Certificaat

Na iedere reiniging en onderhoudsbeurt voorzien wij u van een certificaat.

De kanalen zijn vaak weggewerkt, je ziet het niet, maar ze raken vervuild. Voor een gezond klimaat in een horecazaak of grootkeuken en voor de brandveiligheid is het echter essentieel om deze vette kanalen met regelmaat te reinigen. Niet voor niets stellen verzekeringsmaatschappijen steeds strengere eisen. Minimaal één keer per jaar een verplichte inspectie en/of reiniging is geen uitzondering meer. Door minimaal één keer per jaar de uitvoering van een inspectie en/of reiniging door Vetkanaal te laten uitvoeren, bent u verzekerd van een schone en veilige werkomgeving en behoudt u uw dekking bij brand. Daarbij komt ook dat een schoon vetkanaal en luchtbehandelingssysteem u aanzienlijk scheelt in het energieverbruik.

Hoe werkt het?

Door een vrijblijvende voorinspectie door Vetkanaal.nl kunnen wij u een beeld geven van de mate van vervuiling.

  • 1U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend advies op het gebied van onderhoud.
  • 2De vetdiktes worden gemeten met een meetkam, hieraan kunnen wij zien of de vetdikte toelaatbaar is.
  • 3Er wordt een prijsopgave gemaakt voor wat het reinigen van uw vetkanaal zal kosten. Het voordeel hiervan is dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
  • 4Na het reinigen van uw vetkanaal ontvangt u van ons een rapportage en certificaat van de reiniging. Dit certificaat omvat een uitgebreide foto rapportage.
    Deze bestaat uit een voor en na foto rapportage. Zo kunt u zien dat de monteurs van Vetkanaal hun werk naar behoren hebben uitgevoerd.
  • 5Na de reiniging wordt het kanaal nogmaals gecontroleerd. Ook zal er steekproefsgewijs een nacontrole worden uitgevoerd door onze controleurs
  • 6Als laatste punt geven we op het certificaat van reiniging eventuele bijzonderheden aan die betrekking hebben op het vetkanaal.

Wilt u spreken met één van onze ervaren adviseurs?

Bel ons of gebruik het onderstaande formulier, wij zullen binnen 24 uur op uw vraag of bericht antwoorden.Liever telefonisch contact?

Onze specialisten leggen u graag de
mogelijkheden uit.
+31 (0)10 7630617

Meteen naar andere diensten

Vetkanalen reinigen

Bekijken