Over ons

Over ons

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij maken graag kennis met u.

De drijvende kracht achter Vetkanaal is Dave Kroezen

Met VETkanaal zijn wij al 5 jaar actief in het reinigen van vette afzuigkanalen. VETkanaal is gestart in 2012 maar hield zich daarvoor al bezig met deze werkzaamheden maar dan onder de naam van ESKA Filtertechniek. Wij hebben gemerkt dat er een steeds grotere vraag kwam voor het reinigen van vette afzuigkanalen en dan met name in de horeca. Vandaar dat wij als een van de weinigen een gespecialiseerd bedrijf zijn gestart die zich als core business bezig houdt met VETkanalen reinigen “VETkanaal”!

VETkanaal heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd om deze business op een professionele manier uit te voeren. Wij werken met de beste machines die er in de wereld te krijgen zijn op het gebied van kanaalreiniging. Daarnaast hebben wij ons huidige wagenpark vernieuwd. Ook werken wij volledig geautomatiseerd en werken al onze mensen met Ipads. Periodieke inspecties van de vetdiktes voeren wij uit gedurende het jaar en zo krijgen onze klanten een goed inzicht in de frequentie van reiniging. VETkanaal is actief binnen de horeca en grootkeuken techniek.

vetkanaal-reinigen vetkanaal-reinigen

Wij mogen ons dan ook met trots prefered supplier noemen van onder andere:
McDonald’s, Burger King, Nederlandse Spoorwegen, Gauchos, Febo, De Beren enz…

Wij hebben gecertificeerde monteurs die 24 uur en 7 dagen per week paraat staan voor het reinigen van VETkanalen.

Wij gaan bij onze klanten langs voor een inspectie. Met een camera inspecteren wij het kanaal en meten de dikte van de vetaanslag op een aantal strategische punten. Daarna ontvangt u van ons een inspectierapport met een advies. Hierna maken wij met de klant de beslissing om over te gaan tot het reinigen van de VETkanalen . Vervolgens krijgt u een officieel rapport van reiniging. Wij verwerken alle gegevens in ons geautomatiseerd systeem en u als klant krijgt periodiek een melding van ons, wanneer de kanalen weer aan onderhoud toe zijn.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.
Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Offerte aanvragen

Meteen naar onze diensten

Vetkanalen reinigen

Bekijken

Certificaat

Bekijken