Vetkanalen reinigen

Vetkanalen reinigen

Wist u dat door het koken de ventilatiekanalen van elke horecagelegenheid vervuild raken?
Dit resulteert in een hoger energieverbruik, brand-, en hygiëne- en gezondheidsrisico’s.

Vet is een brandstof met een laag vlampunt. Als vet eenmaal vlam vat, dan is de brand moeilijk te blussen en breidt het zich snel uit. Behalve vetafzetting zijn ook (on)zichtbaar stof, vuil, schimmels en bacteriën veroorzakers van risico's op gezondheids- en hygiënisch gebied . Wilt u weten in welke mate uw ventilatiekanalen zijn vervuild? Dan kunt u een afspraak plannen met één van onze ervaren adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie van uw vetkanalen. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur en ervaren professionals in dienst hebben, kunnen wij uw vetkanalen op een professionele manier weer in orde maken. En zo voor de verzekering uw risico afdekken.

Voor

Na

Voordelen van het reinigen van vetkanalen

  • Bespaart op energiekosten
  • Zorgt voor een verbeterde brandveiligheid
  • Zorgt voor een verbeterde hygiëne in de keuken en voor uw personeel
  • Houdt bacteriën en schimmels buiten de deur
  • Geeft een langere levensduur voor uw ventilatiesysteem
  • U bent gedekt voor uw verzekering in geval van brand
  • Geen teruggang van de capaciteit van uw installatie

U heeft al een voorinspectie voor € 150,-

Door een vrijblijvende voorinspectie kunnen wij u een beeld geven van de mate van vervuiling. U ontvangt een geheel vrijblijvend advies op het gebied van onderhoud. Dat advies kan worden ondersteund met film en foto’s. Er wordt een vaste prijsopgave gemaakt voor wat het reinigen van het vetkanaal u zal kosten. Het voordeel hiervan is dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Zodra al uw vetkanalen zijn gereinigd, ontvangt u een officieel certificaat dat u aan de verzekering of inspectie milieu dienst kunt overleggen. Veel verzekeraars eisen in de polisvoorwaarden dat er minimaal 1x per jaar een reiniging van de vetkanalen plaats vindt. Dit is vanwege het verhoogde risico op brand. Wanneer u ons het onderhoud aan uw vetkanalen toe vertrouwt, dan bent u op dat gebied ontzorgd en kunt u zich focussen op de kant van uw bedrijf waar het geld binnenkomt.

Wilt u een gesprek met onze ervaren adviseurs?

Bel ons of gebruik onderstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur reageren.Liever telefonisch contact?

Onze specialisten leggen u graag de
mogelijkheden uit.
+31 (0)10 7630617

Meteen naar andere diensten

Certificaat

Bekijken

Vetkanalen reinigen

Bekijken